MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

11 kommentarer

Gösse • Okt 12, 2017 @ 21:24 at 09:24

För slarvigt och ett lag i kris. Fullständigt fel sammansatt. Att detta lag kommer på övre halvan värkar osannolikt. Ett försvar som är totalt värdelöst. För mesigt och tamt och nonchalant.

Svara
Alex • Okt 13, 2017 @ 12:09 at 12:09

Rögle är väl ändå ett lag i kris? Det här går inte att jämföra. Det löser sig.

Svara
mad • Okt 12, 2017 @ 21:26 at 09:26

Sooorrrgggligt försvarsspel. Inte nån av backarna håller shlmått. Det är ju Alsenfeldt som håller siffrorna nere. Match efter match.
Vete f-n vad man tränar på men en del spelare blir inte bättre hur mycket man än håller på.

Svara
Andreas • Okt 12, 2017 @ 21:27 at 09:27

Ännu en dålig insats i SHL, hur kan man missa så många chanser. Linköping behövde inte så många det blev ju mål ändå. Känns som om Malmö ska göra mål ska det helst inte vara öppet mål. Vet inte hur många chanser Händemark hade. Ska Malmö vinna framöver måste effektiviteten öka markant annars kommer Malmö halka lååångt ner i tabellen. Som vanligt har Malmö bara en fungerande kedja dvs Storms kedja. Börjar tröttna på alla förluster.

Svara
Daniel • Okt 12, 2017 @ 21:36 at 09:36

Håller inte alls med om att det var rättvist. Skönt o se att Malmö åker skridskor igen, tacklas och är aggresiva. Ett stort steg i rätt riktning enligt mig, bara hoppas att det släpper snart!!!

Svara
Jeff • Okt 12, 2017 @ 22:30 at 10:30

Att man värvat Zaar som målskytt bekräftar bara hur fel man tänkt när man byggt detta ”snabbare” laget! Hans målsnitt i AHL var 0,23 mål per match och i SHL + AS är det 0,18 mål per match, visst har han bra speed och ett bra skott men han är lat/bekväm/feg och spelar utanför boxen eller så står han bara som fastfrusen i isen och väntar på en passning! Ta hem Jade från Pantern och sätt Zaar på första norrgående Öresundståg så fort Rhett är tillbaka för Jades Malmöhjärta och jävlaranamma betyder väldigt mycket mer än lite Röglefart! Fråga bara de 4000-något i publiken som satt och somnade i måndags!

Hade Olsson och Mäntylä kunnat spela 60 minuter hade alla andra backar förtjänat att bli bänkade. Nu kan de inte spela 60 minuter så resultatet är att vi har 5 andra backar som yrar runt, tappar markeringar, förlorar kamperna framför eget mål, glömt att man får lov att tacklas och konsekvent väntar in motståndarnas forecheck för att spela fast sig själva istället för att flippa ut puckfan. E. Andersson ser ut att vara skadad eller så har fader tid kommit ikapp honom, Nisse och Arell vet nog knappt själva vad de håller på med, Myllläri är inte en SHL-back. Sen har vi enigmat Warg, han skulle kunna vara en landslagsback när han spelar aggressivt och enkelt men det är alldeles för ofta som han spelar som en snäll krambjörn och tror att han är Erik Karlsson som kan spela och finta sig ur alla situationer men 500 sarglåsningar och indianare per säsong säger att han varken är Erik Karlsson eller ens en SHL-back.

Svara
Hockey • Okt 12, 2017 @ 23:23 at 11:23

Riktigt bra sammanfattning av backsidan i malmö. Jag undrar vad dom ser i Warg, inne på både powerplay och sista minuterna av matchen och är totalt oduglig i offensiv zon. Vill dom inte vinna?

Svara
mad • Okt 13, 2017 @ 10:07 at 10:07

Väldigt bra skrivet Jeff.
Man kanske skulle ha någon annan som tar hand om den defensiva träningen. Nån gammal defensiv räv typ Liimatainen i Örebro….
Än en gång fy f-n vilken saknad av Welch o Benoit……

Svara
Martin Olsson • Okt 13, 2017 @ 10:36 at 10:36

Alla lag verkar veta hur man stör Malmö, Det är genom hög press och det verkar inte Malmö klara av. Sen säger tränaren att det måste göra mål framåt, ja det är sant men man vinner ändå inte mycket matcher på att släppa in 3-4 mål varje match.

Svara
Jeff • Okt 13, 2017 @ 15:19 at 03:19

Problemet är väl snarare att våra backar aldrig lärt oss att hantera hög press. Nisse och Warg har haft feta problem med hög press ända sedan Lusths tid i AS.

I fallen Warg, Arell och Nisse är det sannolikt usel självinsikt och nonchalans som skapar problem för hade de spelat enklare med sarg ut eller ett snabbt förstapass hade det löst många av våra försvarsproblem.

Svara
P • Okt 13, 2017 @ 19:24 at 07:24

Håller med en del av kritiken angående backarna. sedan måste forwards bli mer behjälpliga genom att backcheka bättre. och åka sig spelbara vid åter irrövning av puck. Sedan är vi tredje bästa laget i effektivitet framåt. Så det är nog temporärt. Görtz & Zaar får man kanske avvakta några matcher till innan man kritiserar, viss omställning där. Erik behöver kanske några matcher till, anser honom som en ganska stabil back, mesans brosan hamnat i något konstigt mellanläge sedan skadan i landslaget i fjor. Hoppas att han kommer upp ett steg snart. Han måste nog sluta försöka så mycket, ser krampaktigt ut. Sedan får man säga vad man vill, men det spelschemat man har kan inte vara nådigt. Vi kommer starkt.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka
ANNONS:

Kalender

oktober 2017
M T O T F L S
« Sep   Nov »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: