MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

11 kommentarer

Soda • Okt 9, 2017 @ 21:33 at 09:33

Och folk undrar varför det är dåligt med publik på matcherna i SHL

Svara
strömberg • Okt 9, 2017 @ 22:00 at 10:00

Är det tråkigt att spela med hög press, intensitet och stenhård backcheking??? Var det nåt lag i den här matchen som spelade tråkigt var det Malmö.

Är Malmösupporter men gillade Örebro skarpt, definivt INTE tråkiga!!!

Svara
Andreas • Okt 9, 2017 @ 22:10 at 10:10

Tycker Örebro var tyvärr det bästa laget ikväll. Åter igen hamnar Malmö i underläge och får kämpa sig ikapp och lyckas med det. Det var nog det enda positiva i denna match. Fattar inte att vid nästan varenda OVT lyckas Malmö ta en utvisning och sedan förlora matchen pga den. Att Malmö ska placera sig ibland de 6 bästa lagen kan man nog glömma, här finns mycket annat att fundera på.

Svara
Jeff • Okt 9, 2017 @ 22:25 at 10:25

Visst rycker man upp sig i tredje men det händer samtidigt som Örebro bara försöker försvara sin ledning och det är enbart Oscars förtjänst att matchen inte var över redan i andra för han är fantastisk!

MIF har SHLs sämsta backspel? Olsson och Mäntylä är väldigt bra men i övrigt är det katastrofalt! Man stirrar puck, tacklas inte, tappar markeringar, tjurrusar iväg på stötbrytningar och slarvar med uppspel. Arell som skulle stå för stabiliteten personifierar MIFs backproblem.

Fart och finess biter en baken? Jag var innan säsongen extremt skeptisk till hur man bytte ut fysik och hjärta för fart och några extra poäng. Just nu är det väldigt mesigt och mjäkigt med dålig energi och vi har ingen fjärdekedja som kan tacklas och få igång publiken som långa stunder är uttråkade av att se när lama och veka MIF glider runt.

Svara
Percy • Okt 9, 2017 @ 22:52 at 10:52

+1

Svara
sawon • Okt 9, 2017 @ 22:43 at 10:43

Vill inte sticka ut hakan, men Örebro har något bra på gång. Enorm skridskoåkning, enormt hjärta. Orkar laget,så kommer det att bli bra för ÖHK i slutändan? Inga divor som förstör.
Men jag gillar Malmös spelstil, med mycket energi och skills. Peter kommer att styra upp detta skepp till något riktigt bra till slut.

Svara
Kroon • Okt 10, 2017 @ 0:39 at 12:39

SHL består allt mer av köpespelare utan hjärta. Spelare som bryr sin mer om aktie portföljen en om hockey. Lägg därtill all fler utländska spelare som kommer hit, åter igen för pengarnas skull.

Nä inför lönetak och junior krav på lagen så att vi får se spelare som spelar den hjärtat istället för plånboken så får vi bättre hockey som fler vill se.

Svara
Mats • Okt 10, 2017 @ 10:02 at 10:02

Så det är inte bara Karlskronas fel att publiksnittet i SHL är lågt? Hallå SHL?! Hallå media!
För visst har det låtit så innan…
Väldigt många lag har väldigt stora problem och kommer att få stora bekymmer ekonomiskt. Inte bara Karlskrona.
Det ska bli oerhört spännande att se hur hårt SHL kommer att hålla sina egna regler, vad det gäller ekonomi.
Vi kommer garanterat se mörkningar och trixande med siffror framöver.
För övrigt tycker jag att Malmö är mkt bättre än många andra lag i serien.

Svara
ÖHKare • Okt 10, 2017 @ 14:33 at 02:33

Publikkris!! Jag tycker siffran inte är så dålig som madhawk säger. För det första är arenan för stor, lägg där till en måndagsmatch i början av serielunken. Sen läser jag att ordinarie biljett långsida kostar 375:-!! Rabatt dock till några som knappt bryr sig. Shl pamparna sågar av grenen som dom sitter på. Vem fan orkar se en match för flera hundra på en måndag när du kan se den på tv. JA det är alldeles för billigt att kolla på tv om man samtidigt jämför priserna live. Sen måste man också va ärlig och inte skylla på vissa lag att dom drar för lite folk, Leksand hade dragit max 1500 till och då hade det förmodligen varit 500 leksingar. Malmö är ingen hockeystad hur mycket man än vill. Listan är lång på hockeylag som inte har stöd utanför sitt eget fönster. Det är egentligen bara Dif. AIK och Leksand o Brynäs som har supportar utanför stadsgränsen. Några här och där på Frölunda, Fbk och Hv. Resten kan vi glömma. Det jag vill ha sagt är att det kvittar med derbyn och klassiska lag, det är för dyrt helt enkelt och även om det nästan är gratis vissa matcher så springer ju inte folk arslet av sig för det när tv är ännu bekvämare. Jag håller med en tidigare kommentar om juniortvång inte lönetak men juniortvång läskar några fler och det blir billigare för klubbarna och då kan shl skära ned antal speldagar utan att alla går konkurs.

Svara
Jeff • Okt 10, 2017 @ 18:24 at 06:24

SHL har bara sig själva att skylla. Ju dyrare de säljer avtalen till CMORE desto mer måste CMORE satsa och konkurrera om publikunderlaget och det är en kamp de vinner. Dels är det alldeles för dyrt för familjer att gå på hockey vilket i längden kostar en nya fans och dels är själva arrangemanget runtomkring när det inte spelas fruktansvärt tråkigt där de knappt ens visar ordentliga repriser, highlights eller annat från varken den egna eller andra matcher vilket man får hemma.

Tar vi MIF som exempel så är det samma reklam varje period och vi vet alla vid det här laget att ingen slår Svanberg. Nu har man visserligen försökt sig på en live-studio men det gör man med en sjukt torr stofil som knappt ens kan prata utan att låta som dåligt kodad robot så det blir bara värre än reklamen.

Tiden där man kan suga ur pengar från både TV och supportrarna är över och antingen får man acceptera att det kommer mindre folk på matcherna eller så får man anpassa och sänka priserna samt förbättra hela upplevelsen.

Svara
P • Okt 11, 2017 @ 10:15 at 10:15

Visst spelar motstånd och veckodag roll. Men inte så mycket som man tror. Jag har hävdat länge att det är C Mores förträfflighet som sänker publiksiffran. Så man får helt enkelt räkna in de extra tjänade pengarna och jämföra det med publiktappet. Nästa års avtal ger klubbarna 40 miljoner, det är en J-a massa lösbiljetter. Jag går själv och ser matcherna live tycker det är bättre. Men jag ser bortamatcherna på C-More och man kan inte komma ifrån att det är ruggigt bekvämt. Sedan tycker jag att Malmö Redhawks gör så mycket dom kan för att liva upp tillställningen. Tycker Live studion är en bra början. Så själva upplevelsen när man väl är i Arenan tycker inte jag att det är något fel på. Utantaget det usla utbudet och kvaliteten det är i kioskerna. Problemet ligger i att ta sig dit. Stressigt med vardagsbestyr kan inte MR göra någonting åt. Hitta parkering, betala för parkering och gå från parkeringen till Arenan i blåst och regn är det största hindret. Dessa ting kan inte MR eller någon annan klubb göra någonting åt. Skulle vara om man byggde gångtunnlar från parkeringen till Arenan. Men det är inte speciellt realistiskt. Priset håller jag med om börjar bli i styvaste laget och hade jag inte haft årskort så hade det kanske blivit några färre matcher Live.
Man får väl försöka ta fram fler paket erbjudanden och marknadsföra dom stenhårt, så att dom verkligen går fram till dom som är intresserade. Mitt tips är att köpa årskort so hamnar man på en 230 / match på bästa platserna, Det är riktigt bra. Då får man dessutom en del bra erbjudande man kan spara pengar på.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka
ANNONS:

Kalender

oktober 2017
M T O T F L S
« Sep   Nov »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: