MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

3 kommentarer

Bror • Sep 23, 2017 @ 1:19 at 01:19

Vad jag tolkar detta som är att emblemet på tröjorna bärs av ett antal supportrar som burit sig illa åt och som kanske inte bara är där för att heja fram sitt lag? Det måste ju ses som en bra sak att någon vågar sätta ner foten och försöka få bort detta från läktarna? Sen hur vida informationen stämmer eller inte kan inte jag svara på. Men om det nu har haft dialoger så tror jag inte endast det handlar om vilken typ av tröjorna personer har eller inte har utan hur personerna bakom emblemet har agerat eller burit sig åt vid tidigare tillfällen.

Svara
DamageINC • Sep 27, 2017 @ 12:55 at 12:55

Trojas ordförande har ju rätt när han säger att de ”står för fascism och liknande”. Det är en allvarlig anklagelse men det räcker ju att gå till han Robert Nilssons facebook för att se att den är korrekt. Killen som har gråtit ut i media om att de inte släpptes in och absolut inte är fascister har följande track record på sin publika facebook:

– På Hitlers födelsedag skriver han:
”Grattis på dagen! Just denna dag föddes en av dom största genom alla tider! Vila i frid!”

Han noterar i kommentarerna att det handlar om 1889, så det är ingen tvetydighet.

– Han förespråkar att alla flyktingar och migranter ska sättas i interneringsläger

– Han citerar Göbbels på ett förhärligande sätt, postar nynazistisk musik etc.

Dessutom har han ett flertal bilder som är relaterade till just högerextrema ultras, så att han inte vet vad den loggan står för är bara ren bullshit. Självklart vill Troja inte släppa in en grupp som försöker sammanföra klubbens logga med medvetet högerextrem symbolism. Detta är väl rätt självklart? Nazister kan gå på hockey som vilka som helst bara de lämnar dylika symboler hemma, det är väl inget att tjafsa om egentligen? Det är svårt att förstå att det blivit en så stor sak.

Svara
Jens Svensson • Sep 30, 2017 @ 1:22 at 01:22

Det här får du nog göra en pudel på det här mr Svensson. Solklart att trojas ordförande hade rätt. Bättre faktakollande nästa gång tack!

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka
ANNONS:

Kalender

september 2017
M T O T F L S
« Aug   Okt »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: