MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

3 kommentarer

Lars Nyström • Jun 25, 2017 @ 12:28 at 12:28

Tack Johan, lika intressant med dina seriösa intervjuer det är vi nog ensamma om i ishockey Sverige.Beträffande Robin så tror jag han snäppar upp ett par steg till men då är faran att han försvinner till andra sidan pölen.

Svara
Lars Nyström • Jun 25, 2017 @ 12:28 at 12:28

Tack Johan, lika intressant med dina seriösa intervjuer det är vi nog ensamma om i ishockey Sverige.Beträffande Robin så tror jag han snäppar upp ett par steg till men då är faran att han försvinner till andra sidan pölen.

Svara
P • Jul 6, 2017 @ 9:26 at 09:26

En drygt 30 årig rookie är inte vanligt. Men han hade absolut varit värd den möjligheten. Lite egoistiskt hoppas jag att han spelar 5 år till i Malmö. Ruggigt trevlig kille och en riktigt bra hockeyspelare. Det jag hoppas på för Robin i år är att han får en högre lägsta nivå och fler toppar. Fixar han det så kan han säkert få par landslags chanser.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka
ANNONS:

Kalender

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: