MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

6 kommentarer

Gösse • Maj 14, 2017 @ 15:24 at 03:24

Tycker det ser bra ut på både målvakts sidan och forwards sidan. Men back sidan kommer vara Malmös absolut svagaste lagdel. Jag tycker även om Malmö skulle få in en jättebra förstaback så ser den lagdelen mycket svag ut. Både Jens och Stefan är backar som inte håller om man vill vara i topp. Även om Jens gjorde ett bra slutspel. Sen tycker jag Erik Andersson har sett sina bästa dagar.

Svara
Arne Nevsten • Maj 14, 2017 @ 20:43 at 08:43

Erik var bland de tre bästa backarna hos föregående säsong. Nisse måste däremot höja sig. Jensa gjorde en bra säsong jämförtmed säsongen innan. Håller han samma klass är jag nöjd. Warg måste steppa upp lite tycker han var en säkerhetsrisk. Får vi in en back som skall gå in i de två första paren så tycker jag att det ser bra ut.

Svara
Gösse • Maj 14, 2017 @ 21:30 at 09:30

Där håller jag inte med dig ens nära. Du kan inte ha sett dom matcher jag sett. Erik gjorde väl sin sämsta säsongen han nog gjort i sin karriär. Det är hans spel uppfattning som blivit långsammare och sätter sig i svåra lägen. Men ändå tillhör han en topp fyra back i Malmö. Jens var bra i slutspelet. Men inte i närheten i grundserien. Warg ska inte spela shl. Hur du än vänder och vrider det så är det Malmös klart sämsta lagdel.

Svara
Gösse • Maj 14, 2017 @ 21:47 at 09:47

Men kan Jens hålla den klassen som han hade i slutspelet så visst är han en tillgång. Där håller jag med dig.

Svara
P • Maj 15, 2017 @ 8:20 at 08:20

Med tanke hur dåligt vårt försvar var enligt Er, så är det näst intill ett mirakel att vi tog oss till Semifinal i år. Med Arell och de två tilltänkta nyförvärven på backsidan, så kommer det säkert bli bra. Litar på Team Sylvegård.

Svara
Hagbard • Maj 15, 2017 @ 8:26 at 08:26

Andersson hade en utav den bästa +/- statistik i hela SHL. Så dålig kan han ju ej vara då??

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka
ANNONS:

Kalender

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: