MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

3 kommentarer

Höktalaren • Apr 19, 2017 @ 23:31 at 11:31

Ett lag ska byggas med omsorg. Rätt karaktärer och pusselbitar ska passa in i truppen. Tycker till skillnad mot flera att det är bra att det tar tid eftersom det innebär att flera spelare fortfarande är upptagna av spel och att ett omsorgsfullt jobb görs av Sylvegård. Ska bli kul o se vad nästa steg blir!

Svara
P • Apr 20, 2017 @ 9:45 at 09:45

Självklart är det så!! Som jag också skrivit i tidigare inlägg så känns det konstigt att känna sig orolig i April månad. För min del handlar det i grunden om att man fått smak på slutspelshockey och vill verkligen inte att det skall vara en engångs företeelse. Sedan ser man topp sexlagen fylla på sina trupper samt hemvändarna hamnar i andra klubbar, då blir man lite nervös. Men i grunden är det att man vill så gärna att det skall bli bra. Sedan uttryckte sig Sly på ett sätt som fick en att tro att det mesta redan var klart med lite små justeringar. Händer det då ingeting så börjar men undra direkt. Jag är också övertygad om att det ordnar sig. Men man vill så gärna och man bryr sig på tok för mycket om man skall vara ärlig.

Svara
Anders • Apr 20, 2017 @ 14:06 at 02:06

Fast Sylvegård väntar knappast tills den sportsliga säsongen är slut innan han ser över nästkommande säsong. Skulle tro att han har det mesta klart för sig redan.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka
ANNONS:

Kalender

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: