MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

13 kommentarer

Tommy • Apr 18, 2017 @ 15:55 at 03:55

Hmm ska vi behöva vänta tills September innan vi hör något om Malmös nyförvärv? :o(

Svara
Mats • Apr 19, 2017 @ 9:54 at 09:54

Malmö håller kanske på att få hybris igen? Jättehuvud? Kontoret kanske åter tror att alla stjärnor vill till Malmö?
Det har fällt mif förr…
Skämt åsido: Malmö gjorde en bra säsong! Får se om de lyckas ännu bättre nästa…

Svara
Gösse • Apr 18, 2017 @ 17:48 at 05:48

Instämmer Tommy. Nu har alla duktiga shl spelare snart försvunnit till andra klubbar. Jag är övertygad om att man behöver spelare som är vana vid vår liga. Iallafall om man vill vara topp sex. Undrar hur många ligor som fortfarande spelar?? Nu är khl klar.
Jag hade hoppats på casy Wellman tror jag han heter. Hans kontrakt med Frölunda gick väl ut nu. Kan hända man har så dålig ekonomi att han är för dyr. Kanske därför man tittar på Fish.

Svara
P • Apr 18, 2017 @ 19:09 at 07:09

Gösse, Fish skall ersätta Hägga inte Filppula. Jag vet för lite om Fish men jag tror att om Fille och Peter tror på honom som en fjärde line spelare så blir det nog bra.Det är inte där jag känner oro. Vi blir av med två spets forwards, några bra backar och en del hyfsade forwards som skall uppgraderas. Vad är det för spelare som inte spelat klart?? Varför kan man inte delge oss någon spelare alls. Sly sade att han var långt framme och ett par pusselbitar var under förhandling. Då kan han väl delge oss dom som är klara. Ingen bra media strategi att vänta tills alla är klara och delge det då. det blir bara en dags rubriker i tidningarna. Mitt tips är att sprid ut det så nav får flera dagars media utrymme. Tror stenhårt på Team Sylvegård men börjar bli både otålig och orolig.

Svara
Gösse • Apr 18, 2017 @ 20:08 at 08:08

Håller med dig i allt du skriver utom Fish då. Han spelade ut Västerås ur allsvenskan. Jag tycker inte han platsar i en sjunde kedja om där nu skulle finnas sju kedjor. Har man ambitioner att vara lika bra som förra året så blir jag livrädd att dom tittar på en spelare som just spelat sitt lag till div 1. Det förstår även jag att han inte skulle ersätta en topp spelare. Tycker vi hade spelare som kunde spela i fjärde kedjan mycket bättre. Vi har Rosdahl, vi hade jadeland. Om jag säger så hade jag hellre haft kvar Tjäna än att behöva se fish i laget. Men om nu Malmö värvar honom så får han bevisa att jag har fel. Men jag håller med att man vill bara ha lite att hoppas på till nästa säsong. Att dom skulle släppa en värvning som gav en hopp till nästa säsong.

Svara
MacAllan • Apr 18, 2017 @ 20:37 at 08:37

Så du menar alltså att det var nämnda Fish som helt allena var orsaken till Västerås degradering, övriga 19 spelare hade inte med det att göra alls?
Om 2 tränare tycker han platsar in i spelet så litar jag på det till motsatsen är bevisad.
Han är även tänkt som ersättare till Hägga och ingen annan, vilket jag kan förstå med tanke på skadorna som varit under säsongen.
Jadeland är en annan femma eftersom dom inte presenterat någon tänkt ersättare ännu.

Svara
Gösse • Apr 18, 2017 @ 21:23 at 09:23

Självklart var han inte ensam att spela ner Västerås. Jag hoppas med att tränarna har rätt. Ni pratar hela tiden att han skulle ersätta hägga. Ger inte mycket för det. Hägga var inte med på hela slutspelet. Ska man nu ersätta hägga ska det väl vara med en bättre spelare. Den ända skälet skulle vara att fish är höger skytt och att han var bättre på att göra mål. Vad jag vet gjorde han inte ett ända mål i kvalet mot div 1 motstånd

Svara
Gösse • Apr 18, 2017 @ 21:25 at 09:25

Det är sånthär jag gillar att man har olika åsikter och diskuterar. Men jag hoppas att tränarna och ni har rätt. Men jag tror inte alls på det. Hoppas jag har fel.

Svara
Mats • Apr 18, 2017 @ 19:51 at 07:51

Linus Söderström SHLś BÄSTA målvakt 3 förluster på senaste 32 matcherna.

Svara
Gösse • Apr 18, 2017 @ 20:16 at 08:16

Jag är övertygad om att i dagens hockey måste man ha fyra kedjor som kan producera. För 10 år sen behövde man bara två kanske tre kedjor. Fjärde kedjan var lite utfyllnad och dom skulle vara spela 0-0. Alltså inte släppa in något. Man spelade fjärde kedjan när dom två första behövde vila. Men så funkar det inte längre. Se på lagen som spelar final. Brynäs och hv. Alla fyra kan leverera.

Svara
P • Apr 18, 2017 @ 20:33 at 08:33

Det känns lite löjligt att prata om att man är orolig redan i slutet av April. Samtidigt är det delvis Patrik som krattat för det själv genom att säga att han har en del klart och är långt framme med många andra. Samtidigt är det så att många av våra konkurrenter som suger upp många av dom bra kontraktslös spelarna i SHL, dessutom alla hemvändarna. Det vinnande konceptet i år har varit SHL erfarenheten. Många lovande spelare har inte heller valt Malmö. Hoppas att dom snart stillar min oro. JOHAN det är hög tid för en intervju!!

Svara
Gösse • Apr 18, 2017 @ 21:37 at 09:37

Håller med i allt du skriver.

Svara
Mats • Apr 19, 2017 @ 9:49 at 09:49

Jimmy är en hårt arbetande spelare med viss näsa för mål. Vete fan om han kommer till sin rätt i LHC? Han kan jobba i skymundan, men frågan är om han inte hamnar i för stor skugga i Linköping.
Tråkigt att han lämnar KHK, där han gjort väldigt mkt gott! Som jag förstod det ville sambon hem till Norrköping. Komma närmare släkten.
Förståeligt med små barn.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka
ANNONS:

Kalender

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: