MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

23 kommentarer

Szasz György • Apr 17, 2017 @ 14:53 at 02:53

Jag personligen skulle inte släppa Komarek. Han kan inte rå för det att skador tvingar honom att inte kunna spela. En spelare som Malmö kommer att ångra.

Svara
Gösse • Apr 17, 2017 @ 15:29 at 03:29

Men vad gör detta att Komarek och alla andra stjärnor lämnar Malmö. Det ser ju ut som om Malmö håller på att värva Christopher Fish från Västerås. Så finalen är redan klar. Nu gäller det bara vem Malmö kommer möta i finalen. Dom andra shl lagen värvar riktigt bra spelare och ser till att få ett bra lag nästa säsong. Men vad håller Malmö och sylvegård på med. Jo dom tittar eventuellt Fish. Ni förstår vad jag menar. Gör om gör rätt.

Svara
Alex.T • Apr 17, 2017 @ 16:56 at 04:56

Va kul att du har hittat hit igen gösse, har nästan saknat dina negativa kommentarer, men jag undrar en sak. Sa du inte samma sak förra året när de värva ihop ett gäng gamla gubbar? och klaga du inte mitt under säsongen? men hur gick det sen?

Svara
Alex • Apr 17, 2017 @ 17:00 at 05:00

Som jag har saknat dig, Gösse! Dina kommentarer stör inte alls nu när jag vet att du är ett Röglefan som bara trollar, hatten av för att du lyckats reta upp mig under flera års tid (även om det är slut med det nu).

Svara
Arne Nevsten • Apr 17, 2017 @ 17:32 at 05:32

Vi behöver en bred trupp. Alla kan inte vara fix stjärnor för det finns inte tillräckligt med pengar i budgeten. Vi kan kanske skylla på att publiken uteblir. Vi vill ha Alsenfelt kvar och han kommer inte att vara billig. Fish ser jag som en yngre variant på Jadeland, men sedan så är

Svara
Kenneth Liljedahl • Apr 17, 2017 @ 18:01 at 06:01

Det är säkert så att sly har spets på gång men att de inte spelat klart. Är säker på att sly vet vad han håller på med.

Svara
Arne Nevsten • Apr 17, 2017 @ 15:45 at 03:45

Min personliga åsikt är att Malmö gör fel genom att inte förlänga kontraktet med honom. Får han bara vara hel så kommer han att finnas i toppen av poängligan. Och han väl inte ha otur med skador i två säsonger på raken.

Svara
Höktalaren • Apr 17, 2017 @ 22:46 at 10:46

De enda som har insyn i detta är väl ledarstaben? Skador, prestation och leverans vs löneanspråk.
Vem kan bedöma detta bättre än tränarna i samråd med Sylvegård?
Tyvärr brukar vissa skador hänga med en spelare över lång tid….

Svara
P • Apr 17, 2017 @ 16:34 at 04:34

Nu har vi fått reda på vem som försvinner och i en del fall vart. Jag hoppas och tror att Team Sylvegård har koll på vad dom gör. men man skulle börja vilja få lite info om vad.

Svara
Mats • Apr 17, 2017 @ 17:15 at 05:15

Hoppla!
Den spelaren ser jag gärna i Karlskrona!
Bara han inte är för jäkla dyr…KHK behöver värva billigt och förädla under flera år framöver.
Karlskrona har inte samma ekonomiska muskler som de flesta andra SHL-lagen. Än i alla fall.
Trots allt måste de fått loss en del slantar när Honken, Arell och Bergström försvinner.
Bergström är tillbaka i svensk hockey….efter 6 månader? Frågan är om Karlskrona har pengar då? För han vill nog helst spela i KHK?

Svara
P • Apr 17, 2017 @ 18:15 at 06:15

Man går ut med information när lagen man värvat ifrån åker ut. Har ingen koll på Caldary cup, AHL slutspelet. men i övriga ligor finns där inte så många lag kvar. Måste vara ruggigt bra spelare och lag man värvar ifrån.
Låter konstigt. Johan det kanske är dags att känna Patrik på pulsen. Gosse har faktiskt rätt när han skriver att övriga lag har värvat riktiga klass spelare. Det gäller dom lag som skall ligga topp sex nästa säsong och där vill MIf vara med.

Svara
Gösse • Apr 17, 2017 @ 19:55 at 07:55

Du skriver precis det jag menade. Men jag skulle vara sarkastisk. Alla fattade inte det. Men du fattade. Tack.

Svara
Gösse • Apr 17, 2017 @ 18:59 at 06:59

Ni behöver inte oroa er. Jag kommentarer bara nu. Kommer inte kommentera något under säsongen. Jag är absolut ingen rögle Fan. Vet inte var du fått det ifrån Alex. Sen angående min kommentar förra året så skrev jag långt innan något blev klart att filpulla och Welch var mina önske värvningar. Jag klagade på ålders strukturen i laget. Sylvegård gick ut med att han skulle föryngra laget. Förlåt min felstavning angående filpulla eller vad han heter. men jag tror ni förstår vem jag menar. Sen hade jag mina funderingar angående tjärna.

Svara
Gösse • Apr 17, 2017 @ 19:03 at 07:03

Sen mitt inlägg skulle vara sarkastiskt. Det jag ville ha sagt har redan många redan skrivit. Men jag ska inte tro att Alex skulle fatta det. Så förståndig är han inte.

Svara
Alex • Apr 18, 2017 @ 8:46 at 08:46

Tro mig, INGEN missade att du var sarkastisk (inte ens jag). Du som har bra koll på hockey, kan du sluta larva dig och berätta varför ditt favoritlag gjorde sig av med lagkaptenen Liljewall? Tycker det är konstigt med tanke på hans poängsnitt och historia med klubben.

Svara
Gösse • Apr 17, 2017 @ 19:27 at 07:27

Jag bor i Malmö. Jag håller av hela mitt hjärta på både MFF och redhawks. Av dina kommentarer att drömma Alex så gick jag och tittade på mif som det hette på den tiden tror jag långt innan du kunde säga mamma. Så kom inte med dumma påstående.

Svara
Höktalaren • Apr 17, 2017 @ 22:41 at 10:41

I vanlig ordning får vi passa på och önska honom lycka till. Verkar vara en bra kille men otur med skador som givetvis måste beaktas av ledarstaben inför kommande säsong. Tror man gör rätt som inte förlänger med tanke på skador och prestation.

Svara
Nisse • Apr 17, 2017 @ 23:10 at 11:10

Mif behöver fler äldre spelare. Varför bryta ett gammalt koncept. Det skall vara dyrt och det skall vara trögt. Annars känns det inte som Mif!

Svara
MacAllan • Apr 17, 2017 @ 23:16 at 11:16

Måste kännas skönt Gösse att du har något att gnälla på igen..
Enligt dig skulle ju Malmö ställa in sig på kvalspel denna säsongen, hur gick det sen?
Förstår inte hur man kan fokusera på så mycket negativt som du gör, vänta och se vad det blir istället för att dra dina negativa förutfattade meningar hela tiden.

Svara
Gösse • Apr 18, 2017 @ 17:59 at 05:59

Så jag får inte kommentera något utan att jag gnäller?? Jag tycker det är mycket konstigt att man ens tittar på Fich. Vet inte alls var du läst att jag trodde dom skulle kvala neråt förra säsongen. Om du kunde läsa skrev jag tidigt att jag trodde laget skulle komma åtta. Det var en jätte positivt överraskning att dom kom så högt som dom gjorde. Bra jobbat men jag hade hoppats att dom skulle fortsätta på den vägen. Därför tycker jag det var konstigt att dom tittar på en spelare som fish. Men du kanske tycker det skulle vara en bra värvningar. Men då får du tycka det. Men då kan jag få tycka vad jag vill. Men jag tycker iallafall i motsatts till dig.

Svara
MacAllan • Apr 18, 2017 @ 20:46 at 08:46

Visst får du kommentera, men i princip var gång du gör det är det i negativa ordalag (gnäll).
Under Malmös svacka kring jul (tror jag det var) sa du flera gånger att Malmö var ett kval lag och inget annat, vad du missade var att alla lag har svackor även om Malmös var onödigt lång.
Själv har jag inte en aning om hur Fish är, men eftersom tränarna tror på honom litar jag på det till motsatsen är bevisad och att dom plockar in en ersättare för Hägga är egentligen inte konstigt med tanke på skador som varit, även om det är tråkigt att förlora en spelare som alltid ger 100%.

Svara
Gösse • Apr 18, 2017 @ 22:38 at 10:38

Du har rätt delvis. Jag skrev efter december när vi knappt vann en enda match att ska det fortsätta såhär så får Malmö börja titta bakåt. Om inte Malmö ska bli Indragna i kval neråt. Det skrev jag i frustration och jag trodde absolut inte att Malmö skulle bli indraget i kval neråt. Men har man läst mig ett tag så vet man att jag är en känslo människa och då kommer där grodor från mig. Du brukar inte ta mig på allvar annars men när jag skrev något i frustration då tar du mig på allvar.

Svara
P • Apr 18, 2017 @ 8:55 at 08:55

Nisse: Du har inte hängt med i utvecklingen de senaste fyra åren eller hur? Tycker alla som skriver sin åsikt på denna sida är värda att läsa oavsett vilken inställning man har. En del håller man med andra lite mindre. Dock är det så i mitt fall att jag tycker det är intressant att betraktas allas åsikter och inte helt sällan justerar man sin egen en aning när man läst i genom alla. Ända undantaget är Peter641 det är bara korkat.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka
ANNONS:

Kalender

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: