MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

7 kommentarer

Zorro • Mar 28, 2017 @ 13:58 at 01:58

Nu är jag jäkligt irriterad…nu har Herr Wikegård också lagt sig i turerna angående Warg och flyttad målbur och det har han helt rätt i att göra. Överallt kan man läsa o den situationen, men ingenstans om överfallet på Hardt…där klubban blev slashad till kaffeved vid friläget!! Skulle inte det vara straff eller utvisning?? Men det blev ingetting?? Det blir så jäkla enahanda och följa media…nu tjatar man målburen fram och tillbaka. allt för rubrikernas skull.
Tyvärr även Kvällsposten.
Stolt över Malmö Redhawks som körde vidare.

Svara
KB • Mar 28, 2017 @ 14:41 at 02:41

Mycket märkligt att Warg åker på avstängning när Everbergs överfall med crosschecking mot huvudet på Nils Andersson släpps igenom​ helt.

Och hur orkar man ens tjata om nån jäkla målbur?
Jag kunde inte läsa någonstans att Växjö klagade över att Malmö fick ett korrekt mål bortdömt i sudden så då man tammetusan definitivt inte komma och gnälla om nån skitsak heller.

Amatörföreing

Svara
Håkan Nilsson • Mar 28, 2017 @ 16:16 at 04:16

Tidigare blev målburen flyttad då fick Växjö målet godkänt att pucken var över linjen hade målburen stått kvar hade inte pucken kunnat gå över mållinjen angående filmning eller inte måste ju spelarna visa att någon hakning eller crosschecking har blivit gjord eller något annat för domarna blåser ju inte spelaren måste ju visa när något är fel och Vikegård är en bra kille men kom inte och snacka om filmning

Svara
MacAllan • Mar 28, 2017 @ 17:17 at 05:17

Inte mycket att snacka om gällande den avstängningen, dock finns det en hel del annat man blir förundrad över som t.ex. att Everbergs crosschecking lämnas utan bifall.
Spelar dock inte så stor roll nu eftersom Växjö fått respass.

Svara
kent70 • Mar 28, 2017 @ 18:08 at 06:08

Ok Everbergs överfall var inget! Men wargs slew foot rendera i 2 matchers avstängning. Mkt logiskt .
Det hela är tragikomiskt

Svara
Håkan Nilsson • Mar 29, 2017 @ 17:17 at 05:17

Snart är det väl lika bra att ge situationsrummet visselpipa så kan dom sköta avblåsningarna också för dom gör ju alla andra bedömningar domarna vågar snart inte göra en bedömning utan att ringa vissa situationer är det ok vid ex målbedömning mycket irriterad att allt skall komma i efterhand domarna ger en 2 minuter nästa dag blir samma spelare dömd får flera matchers avstängning och böter nä låt initiations rummet döma matcherna

Svara
Håkan Nilsson • Apr 4, 2017 @ 9:11 at 09:11

Nu tycker jag det är tröttsamt att Vikegård är expert på att veta vem som gör vad och vem som har gjort vad när Hart kolliderar med en HV spelare som slänger sig. Om Hart också hade slängt sig vem hade då varit skyldig men Hart är en hocky spelare som står upp som en riktig MANN de Vikegård dra inte för snabba slutsatser om allt du tror är fel eller rätt.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka
ANNONS:

Kalender

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: