MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

48 kommentarer

Kenneth Liljedahl • Mar 19, 2017 @ 18:42 at 06:42

Malmö gör åter en väldigt bra match och borde vunnit. Tyvärr STAL domaren matchen för Malmö som gjorde ett regelrätt mål i fjärde perioden

Svara
kent70 • Mar 19, 2017 @ 18:49 at 06:49

Outstanding bäst i Växjö är Domaren !! Grattis Växjö till er extraspelare !! Fy F…n

Svara
Håkan • Mar 19, 2017 @ 18:56 at 06:56

Tråkigt att se domar insatsen i den här matchen, det ska vara 2-0 i matcher till Malmö. Men Malmö spelade i stort sätt bra över 60min, och Växjö hade rätt mycket tur på sina mål. Bara att ladda om inför nästa match!

Svara
Mats • Mar 19, 2017 @ 19:02 at 07:02

P Vem är det som det indikera de inte direkt att är tyngda av några större studieskulder ? KVP rubrik:Publikskandal när Växjö slog Malmö.Delar av publiken skämde ut sig genom att kasta in flaskor på isen.

Svara
Pelle Svensson • Mar 19, 2017 @ 19:02 at 07:02

Tråkigt när domare ska hamna i fokus i så pass avgörande matcher, ska SHL ta ytterligare steg så måste domarna steppa upp, snacka om ett rån.

Svara
kent70 • Mar 19, 2017 @ 19:08 at 07:08

Håller inte med dig i detta fall Johan efter detta domarharveri så får man faktiskt efter match o risk för skador ej erligger kasta in plastflaskor ! Detta var inte bra från domaren utan en enorm skandal. Att inte ta en utvisning på instruktionstrippingen på Jens Olsson stinker ski..t

Svara
Magnus Jireteg • Mar 19, 2017 @ 19:08 at 07:08

Johan, i det här läget hade jag önskar att du skrivit ett referat utifrån det du är innerst inne, dvs Malmösupporter, och inte i egenskap av journalist. Kasta in saker är aldrig bra men jag förstår frustruationen. Domarnivån är för dålig. Vid ett tillfälle tar man för en sak för att blunda för samma sak vid ett annat tillfälle. Man vet mer om matchen och domarbeslut om man ser den på tv. Vi i arenan vet minst. Är det på förhand bestämt vem som ska vinna? Snälla, berätta då det för mig så jag slipper följa matchen på tv på tisdag, se den live i arenan på torsdag och köra till Växjö på lördag. Just nu funderar jag på om betalningen för kommande säsongs årskort är bindande? Man är ju inte direkt sugen på hockey.

Svara
Manfred • Mar 19, 2017 @ 19:08 at 07:08

När dommarna gör en så formidabelt dålig insats, där deras beslut blir direkt avgörande, är det fullt befogat att kasta in plastflaskor. Det var ju inte mot Malmö.

Svara
Manfred • Mar 19, 2017 @ 19:08 at 07:08

När dommarna gör en så formidabelt dålig insats, där deras beslut blir direkt avgörande, är det fullt befogat att kasta in plastflaskor. Det var ju inte mot Malmö.

Svara
TFL • Mar 19, 2017 @ 19:15 at 07:15

Växjö vinner på ett par domar tabbar. Svagt att det ska vara så i ett slutspel men inget att gör åt nu i efterhand. Men när man sen ser intervjun med domarna efteråt låter ju deras förklaring klart fabricerad för de vet att de gjort bort sig. Men även där inget man kan gör nått åt i efterhand. Bara hoppas att de plockas bort från resten av slutspelet. Men Malmö måste stänga matcherna under ordinarie tid annars kommer det aldrig gå hela vägen mot Växjö. Malmö vinner skottstatistiken stort igen.

Svara
Otis.B. Driftwood • Mar 19, 2017 @ 19:18 at 07:18

Fotbollspublik , men jag förstår ilskan .

Svara
Redhawks1972 • Mar 19, 2017 @ 19:18 at 07:18

I mina ögon en ren domarskandal och världens sämsta efterhandskonstruktion av domare Björk efteråt. Signal och domartecken går knappast att tolka som annat än målsignal. Det är en ren och skär domarskandal. Sedan missar domarna ett antal, minst 4 solklara trippingar innan Växjös kvitteringsmål, varav minst två, bla på Jensa bakom mål drabbar Malmö. Det är oförlåtliga misstag, särskilt när de sker framför domarnas ögon.

Svara
Andreas • Mar 19, 2017 @ 19:23 at 07:23

Denna vinst kan Växjö tacka domaren för. Han gjorde allt för att Växjö skulle vinna. Malmö fick inget med sig i matchen. Nej Johan publiken kanske höll klass när man började slänga in saker på isen, men det gjorde inte domarna heller. Hoppas de har dömt sin sista match i denna serien.

Svara
kent70 • Mar 19, 2017 @ 19:27 at 07:27

Tycker så synd om ett fantastiskt spelande Malmö som skulle förlora på en katastrofal domarinsatts . Tyvärr kunde jag inte se det Live då min ena son är sjuk. Såg det på C moore och måste säga att det var en fantastik sändning med Sanny Lindström Wikegård Och Mike Helber . En ren njutning att kolla på sändningen !

Svara
MalmöIF • Mar 19, 2017 @ 19:46 at 07:46

Inte alltid läge att vara PK och bara släta över. Dagens domarinsats var helt oacceptabel. De blundar för flertalet solklara växjöutvisningar. Det resulterar i deras 2-2 mål till att börja med.
Sen i SD gör ju Malmö ett glasklart mål som döms bort. Varför i hela H—–e granskas inte detta???
Att sen publiken kastar in skräp får domarna ta på sig. De kan samla ihop skiten och ta med sig hem. Plocka fram och se det som ett betyg på sin insats, alltså SOPOR!!!!!
Beklämmande på denna nivån, ta licensen ifrån dem!

Svara
Kent Kruuse. • Mar 19, 2017 @ 19:51 at 07:51

Svårt att vinna med sådana enögda domare. Hur kan han se att målvakten blockerat pucken med handske, klubba o skridsko när pucken låg mellan målvaktens ben? Efterhandskonstruktion. Hur kan man missa så tydlig tripping strax före kvitteringen? Finns bara ett domaromdöme: SKANDAL!!

Svara
MacAllan • Mar 19, 2017 @ 19:56 at 07:56

Ja vad skall man säga, domarna visar återigen vilka pajaser dom är.
Visst det är slutspel, men även i ett slutspel skall man väl kunna ha samma nivå åt båda hållen?
Denna slutspelsserien står just nu, Malmö 1 – Växjö 0 – Domarna 1

Svara
Christopher • Mar 19, 2017 @ 20:02 at 08:02

Det är inte på långa vägar som det ska vara! Det är så förbannat tröttsamt att en viktig match återigen avgörs av dåliga domare! Svenska domare har exakt noll förståelse för hur slutspelshockey ska dömas för istället för att höja nivån så blundar man för allt… Med all rätt så höjs nivån för kampmomenten som t.ex. Hakningar, holding, roughing och cross-checking men nej man måste även bli helt blinda så att man släpper saker som tripping, hög klubba och interference som ofta kan bli väldigt matchavgörande.

Gällande MIFs bortdömda mål så är det absolut värsta att domaren placerat sig så jävla långt ifrån spelsekvensen att han omöjligt kan avgöra vad som är vad och sen blir han bara förvirrad av sig själv. Det är så skandalöst dåligt att han inte borde få betalt för denna matchen.

Sen ska det tilläggas att vi förlorar denna matchen p.g.a. Olsson slår en huvudlös puck out som ingen människa med ens 0,5% syn kan missa. Bara att skita denna matchen nu och ladda om till på tisdag!

Svara
Chrille • Mar 19, 2017 @ 20:08 at 08:08

Ännu en gång avgör det randiga laget en match. Som jag uppfattar det dömmer dom först mål sen inget mål. Ge sen inte domarna lite friade händer nu i slutspelet. Dom har varken kunnandet eller känslan att klara av det. Ett av många exempel är när Jens Olsson blir totalt nerriven och sen gör Växjö mål. Hur fan kan fyra domare missa detta? Jo just för dom har inte kunnandet och känslan för vad man skall släppa och inte släppa. Uselt. Sen kan man undra vilka händer Jens befogar över? Hur kan du skicka pucken tvärs över hela banan och in i båset inget du förmodligen är stolt över. Annars tycker jag Malmö återigen gör en bra match mot Växjö. En match vi borde avgjort under ordinarie tid. Sen Hardt vilken kämpe du är. Det är en stor fröjd för ögat att se hur du agerar på banan. Nu knyter vi nävarna och tar dom Tisdag.

Svara
Szasz György • Mar 19, 2017 @ 20:09 at 08:09

Men man måste förstå publiken med de svarade hur domaren dömde det är inte acceptabelt att döma. Vem straffar domarna???? Ingen

Svara
Mattias • Mar 19, 2017 @ 21:08 at 09:08

Björk sämsta domaren i Sverige

Svara
P • Mar 19, 2017 @ 21:11 at 09:11

Mats. Helt rätt inget vidare smart. Men hade du sett matchen så hade du haft fördragsamhet med det. Jag tycker inte det är okey men jag kan förstå det. Detta är inte i serielunken där man förlorat ordentligt och utan inblandning av Domare misstag, som det var den matchen du refererar till. Här gör domarna två kraftiga misstag. Båda missgynnade oss maximalt och avgjorde matchen. Inte ens i närheten av samma sak, Det jobbiga är att man är maktlöst mot domarna och det utlöser en frustration. Nej det var riktigt skit men vi kommer igen.

Svara
Mats • Mar 20, 2017 @ 17:20 at 05:20

Det är alltså okej att börja uppföra sig illa ju längre man kommer på säsongen knappast.Undrar vad som händer näste gång når ni får ett domarbeslut emot er.Ni som gnäller på domarna bör läsa och begrunda vad som står i denna länk:https://bloggar.expressen.se/snackamedleman/2017/03/20/domare-hejar-inte-pa-lag-dn-har-ingen-agenda/

Svara
Jonas Adolfsson • Mar 19, 2017 @ 21:27 at 09:27

Uppenbart felaktig avblåsning då pucken inte var blockerad, men fel eller ej så är det avblåst innan pucken passerar linjen, därför inget mål. Beklagligt för alla som håller på MIF men utifrån förhållandena ändå ”rätt” beslut (pga blockerinsavblåsningen). 9 gånger av 10 är pucken blockerad i motsvarande situation och väntar man då med att blåsa så bjuder man in till påkörda (skadade) målvakter och annat otyg. En enkel regel är också att aldrig kasta in något från publiken, oavsett vad eller anledning, så slipper vi gränsdragning mellan vad som är farligt och inte farligt, och att kasta på motståndarna när man är arg på domarna känns väl också sådär genomtänkt..

Svara
kent70 • Mar 19, 2017 @ 21:41 at 09:41

En Applåd till genomduktiga Jonas !! Klapp Klapp

Svara
Rödhaken99 • Mar 19, 2017 @ 21:36 at 09:36

Hallå! Va Nu inte så enögda! Håller helt med att det var tripping på Olsson me såg ni krosscheckingen Olsson delade ut mot sargen momentet efter??? Befträffande målet som blev bortdömt så var det solklart blåst för blockering innan Storm kom fram att sedan den domaren visar måltecken är ju klantigt! Men det var absolut signal för blockering så snälla gnäll inte på det bortdömda målet för det var inget mål. Punkt!!!

Svara
Håkan • Mar 20, 2017 @ 10:07 at 10:07

Hade det varit utvisning för trippingen på Olsson, så hade aldrig crosscheckingen skett. När det gäller målet, så är det tragiskt att domaren blåser för han tror att den är blockerad. Den ligger helt synlig vid målvaktens högra fot. Domaren måste ha mer kyla i sådana här lägen. Istället för att blåsa för blockering, så hade han kunnat avvakta och sen ringt på målet. Nu blir det bara helt fel och Malmö blir bestulna på en seger.

Svara
Rolle Stoltare • Mar 20, 2017 @ 16:12 at 04:12

Men Håkan…hade inte domaren i matcherna mellan mif och modo missat alla klara utvisningar på sakerna mot Peter Forsberg hade vi ju inte kunnat se på klassikern när Peter vill ”slå på börje en smäll”. Låt oss få uppleva att Peter Andersson kanske också blir lite mänsklig och bryter ihop när Lakers vinner matchserien…Puss

Svara
Fredrik • Mar 19, 2017 @ 21:39 at 09:39

Malmö måste steppa upp vad gäller serveringen. Kaffet tog slut, korven var slut och enormt långa och långsamma köer. Jag tycker man betalar för ett helhetspaket som inte levererar.

Svara
kent70 • Mar 19, 2017 @ 22:37 at 10:37

Dom har tyvärr alltid varit odugliga på detta omnrtåde

Svara
Växjö Lakers • Mar 19, 2017 @ 21:41 at 09:41

Domarn missar ju pt båda håll. Tycker det är patetiskt att kasta flaskor och det visar ju vilken klass några av er hållet.
Att domarn blåser förtidigt kan jag hålla med om. Men det göt domarna alltid när de tror att pucken ligger under målvakten. Inget speciellt i dithörande fallet.

Tycker 1-1 är rättvist efter varsin onödig utvisning i flrlägningen.

Svara
Rolle Stoltare • Mar 20, 2017 @ 16:13 at 04:13

Hoppas rätt lag vinner i flrlägningen
Puss

Svara
Gustavo • Mar 19, 2017 @ 21:47 at 09:47

Domaren kan ju inte blåsa efter sannolikheten att pucken är blockerad. Han måste vara säker innan han blåser av. Det var nog en av dom sämsta och mest avgörande domarinsatser jag sett på länge. Att missa trippingen innan 2-2 är också horribel. Man ska iallafall kunna begära att dom ska var konsekventa men inte ens det klarar dom av. Som vanligt kan domarna komma undan med dåliga bortförklaringar och döma vidare i nästa match som att ingenting har hänt.

Svara
Blekinge • Mar 19, 2017 @ 21:53 at 09:53

Av inläggen här att döma…så känner Mifsupporters sig nu…så som Karlskronasupportrar känt sig…hela säsongen.

Svara
kent70 • Mar 19, 2017 @ 21:58 at 09:58

Blir ju såklart ytterst tufft för malmö nu då det är väldigt väldigt tydligt fördelen Växjö har av domaren . I Kväll blev det faktiskt löjligt uppenbart hur viktig den fördelen är. Man kan göra två extrema tydliga utvisningar innan man kvitterar utan åtgärd var av den ena på Jens Olsson är intruktionsboken på tripping men ändå fria. Tyvärr orättvist o köpt

Svara
Annelie Nilsson • Mar 20, 2017 @ 15:29 at 03:29

Nu kanske ni förstår hur KHK känner sig när domaren i matchen hemma mot MIF missar två´utvisningar och MIF gör mål bägge gångerna och dom förlora med just 2-0

Svara
Mats Ekman • Mar 19, 2017 @ 22:46 at 10:46

Dåligt av domaren två saker som dom valde att missa men sen är det inte okey att kasta in saker på planen

Svara
HL • Mar 20, 2017 @ 7:51 at 07:51

Bortsett från domarnivån är det slutspel och vi spelar den bästa hockeyn på hela säsongen. Det är bara glömma och gå vidare! Och glöm inte att vi möter årets bästa lag med SHL´s bästa coach och dom skapar knappt en målchans.

Svara
kent70 • Mar 20, 2017 @ 9:04 at 09:04

Ska inte gnälla men är fortfarande duktigt irriterad över att domaren inte tog matchens klaraste utvisning på Jens Olsson och sen sekunder senare kvitterar Växjö. Känns väldigt väldigt märkligt tyvärr

Svara
Rolle Stoltare • Mar 20, 2017 @ 13:22 at 01:22

Alla domare suger och alla som går på hockey i Malmö kastar flaskor och kan inte se sitt eget lags misstag…

Svara
MLakers • Mar 20, 2017 @ 14:09 at 02:09

Hahaha åt allt ovan. Domarna förklarade sig och man erkände vad man gjorde fel. Lätt för alla oss att tolka deras insats som har tillgång till repriser och slowmotion bilder i tv-rutan och på jumbo tron. Antingen acceptera vi att dom är människor eller så inför vi powerbreak vid varje avblåsning och låter videogranskare kontrollera alla spelmoment och dessutom ge dom rättigheter att döma utvisningar i efterhand. Är det så vi ska uppleva hockeyn ?

I bäst av sju vinner ALLTID det bästa laget. Så är Malmö bäst vinner dom!

Svara
Andreas • Mar 20, 2017 @ 15:56 at 03:56

HA HA HA åt dig själv, varför inte erkänna att Växjö hade domaren på sin sida i denna match, vi får väl se om det jämnar ut sig. Men fortsätter Björk att döma matcherna kommer ni lätt att vinna 4 raka matcher.

Svara
P • Mar 20, 2017 @ 18:14 at 06:14

Mats. Nu får du försöka förstå. Det är aldrig okey att bära sig illa åt oavsett. men i vissa fal är det mer förståligt. Domaren visar tecken för mål alla står upp och börjar fira. Då helt plötsligt döms det bort och någon minut senare gör Växjö mål och vi går från vinst till förlust på ett par minuter. I den sistsen är det kanske inte så konstigt att det blir för mycket. dessutom hade domaren gjort ett grovt fel vid kvitteringspucken också. Lite skillnad mot att få stryck med marginal i en seriematch. Dessutom handlade det om snus och tomma PET flaskor, inte börja att uppvigla till slagsmål. Det är absolut fel inget snack och ruggigt tråkigt att det händer, men du börja genförelsen. Ert kvalspel börjar snart, så lycka till. sedan det artikeln du hänvisar till är det naivaste jag läst på länge. Tycker du inte det så skicka den till Eldebrink så skall du se om du eller jag får medhåll.

Svara
Mats • Mar 20, 2017 @ 20:32 at 08:32

Nu skall jag inte bråka mer dig.Man bråkar inte med en krokodil som är en dålig förlorare, hej då

Svara
MalmöIF • Mar 20, 2017 @ 19:14 at 07:14

Hela Hockeysverige såg ju vad som hände och det är helt enkelt horribelt. När tom motståndarens tränare håller med är det mer än säkert så. Märkligt Karlskronas anhängare kommer med nåt tjafs från serielunken, vakna!!! Är ni ens med i slutspelet???
Det handlar om JUST det, slutspel. Nivån på domarna och insatsen igår håller inte ens korpklass.
Det som hände efter är helt oväsentligt. Det fokus ska läggas på är domarinsatsen. De kan ju inte ens vilka tecken som ska användas och när!!! Bortförklaringen att det var ”olyckligt jag gjorde tecken för mål” är ju fan bara för mycket.
Trodde Malmö mot resten var nåt som fanns bara när Malmö krossade resten av Hockeysverige på tidigt 90-tal, men det sitter ta mig fan i än!
Sorgligt och patetiskt.
Förlust måste alla tåla, men då ska det vara på rätt promisser. Inte med hjälp av uselt undermåliga domarinsatser.

Svara
Klog • Mar 20, 2017 @ 20:49 at 08:49

Malmö tränaren är verkligen ett dåligt föredöme. Hur kan han säga det han gör på presskonferensen?
Ser han inte allt ojuste som hans spelare kommer undan med? Vid avgörande i första matchen interferandes Växjö spelare bort. Hörde inget klagomål då om olika bedömningar för lagen.
Lätt och oproffsigt att bara se det från ett håll.

Svara
P • Mar 20, 2017 @ 20:58 at 08:58

Mats. Lägger ner. Nu är du bara löjlig.

Svara
P • Mar 20, 2017 @ 22:06 at 10:06

Klog. Vad värdet som var oproffsigt? Han uttryckte sin besvikelse på ett lugnt och sansat sätt. Tom Sam höll med honom delvis illa fall. Oproffsigt var vad Luleås tränare gjorde. Hans frustration och besvikelse var förstling efter att man åkt ut. Men han flippade totalt. Peter var lugn och sansad och behövde absolut inte be om ursäkt efteråt. Han belyste något som många haft synpunkter på både från Rögle och KHK supporters tidigare på denna sidan. Visst kan man undra och då pratar jag inte bara om MIF utan även om de andra mindre eller nyare klubbarna. De mindre prestigefyllda.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka
ANNONS:

Kalender

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: