MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

7 kommentarer

Stanis • Mar 8, 2016 @ 14:34 at 02:34

Var väll väntat iom hans irritation och flyktiga svar på frågan. Antar att han flyttar för att få närmare hem till familjen och för att vara en del av Saik. Frågan är om han kommer lyckas i Saik?
Malmö kommer utan tvekan kunna fylla luckan, han har ju faktiskt varit ganska medioker som spelare och ganska vek och blyg som lagkapten. Dags att Alvarez kommer hem och blir Kapten!

Svara
lacrits • Mar 8, 2016 @ 14:36 at 02:36

Tråkig nyhet, men det kan ju också betyda något bra för Redhawks också.. En spelarbudget frigörs och kan användas till något nytt.
Hetta har inte rosat poängprotokollet, men har gjort ett väldigt bra jobb över lag i alla zoner. Hetta, Häggan, Jadeland och Forsberg tycker jag har stått upp för vad laget handlar om hela säsongen.
Jag tycker just nu det är mest trist att Hetta inte vill fortsätta med Redhawks. Ironiskt om brorsan Fredrik återvänder till Pantern medan Henrik drar norrut. Men Malmö är kanske inte stor nog för båda två?! 😉

Svara
Redhawks1972 • Mar 8, 2016 @ 16:00 at 04:00

Sånt är elitidrottens väsen. Visst kan det tyckas tråkigt men om Hetta ersätts med Alvarez och Hardt så är det ändå en plusvariant för Malmö. Sedan kan ju brorsan bli aktuell för klubben när han återansluter till Pantern…

Svara
Mats • Mar 8, 2016 @ 17:56 at 05:56

Sluta gnäll Sylvegård, störst äter först näringskedjan. Är det konstigt att Björn H allt för ofta gnäller på domarna när chefen är gnällig. Kanske det beror på gnällbältet.

Svara
Glenn Andersson • Mar 8, 2016 @ 18:01 at 06:01

Bara att tacka Hetta för denna tid och önska honom lycka till. Hoppas att han applåderas när han kommer på besök till Malmö Arena nästa säsong!

Svara
David Magnusson • Mar 8, 2016 @ 18:45 at 06:45

Tråkigt! Är han den spelaren som har flyttats runt i femmorna då han är nyttig i många former. Det får man titta på till nästa säsong också. Sen ser jag rent sportsligt risker med Hettas signing för honom själv. Får en del att bevisa.

Men en spelare som är svårt att inte tycka om är han.

Svara
Utini • Mar 8, 2016 @ 19:51 at 07:51

Väntat att Henrik tog detta beslut. Sedan Lusth tog med Hetta från lingonserien till Malmö så har han lyft sig hela tiden, där han de senaste säsongerna fått bära kaptensbindeln. Han är en träningsprodukt och lagspelare med mycket goda förutsättningar att lyckas oavsett omgivning och klubb.
Det man inte förstår är ju att han kastar bort sin tid och prestation i Malmö mot att bli en i mängden i ett färdigt lag som knappast kan lyfta mer efter denna säsongen. Skellefteås dipp påbörjas nästa säsong tror jag, då deras storhetstid nog är över för denna gången.
Lycka till Henrik i Skellefteå – jag kommer applådera dig nästa gång du kommer till Malmö arena!!

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka
ANNONS:

Kalender

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: