MrMadhawk.se

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

6 kommentarer

Gösse • Jan 24, 2016 @ 10:38 at 10:38

Jag undrar vad har Sylvegård för plan Nu?? Eller han ska vänta på TJ och hoppas. Är Sylvegård lika säker att Malmö klarar detta med detta lag som dom har nu?? Sen tycker jag du har blivit väldigt försiktig i dina uttalande. Du är nog den här inne som kan hockey bäst och du kan Redhawks. Vad är din syn på Redhawks chanser för att undvika kval. Hur tycker du att Sylvegård har lyckats med sina spets värvningar??

Svara
MJ • Jan 24, 2016 @ 11:20 at 11:20

Frågan om spetsvärvningarna är ganska lätt att svara på. I den frågan har PS misslyckats. Mueller, Thuresson, Meech och Galiardi är floppar i mina ögon. Då menar jag i förhållande till vad, i mina ögon, en spetsvärvning ska prestera. Min känsla är att det är ett återkommande problem. PS har svårt med den typen av värvningar. McDonell och Erik Andersson är bra värvningar som gör det som förväntats.
Min magkänsla säger att det blir kval för Malmö men jag hoppas innerligt att jag har fel. Skulle Malmö klara sig över strecket beror inte det på att man gjort en bra säsong utan att två lag gjort en ännu sämre.

Svara
Soda • Jan 24, 2016 @ 19:17 at 07:17

Klarar sig Malmö kvar skulle jag se det som en bra säsong. Man måste ha i åtanke vi inte har varit i högsta serien på hela 9 säsonger. Håller dock med om att värvningarna inte varit direkt bra.

Svara
Anders • Jan 24, 2016 @ 12:59 at 12:59

Håller med, även Meech är en flopp totalt sett då jag såg honom som en offensiv superback inför den här säsongen och det har han inte levererat poängmässigt.

Svara
NHL-värvningen kan missa resten av säsongen: ”Det ser mörkt ut” | Hockey Time
Jan 24, 2016 @ 15:10 at 03:10

[…] med över 300 NHL-matcher på meritlistan, dessutom skadad. Och det kan han vara länge. MrMadhawk skriver på sin blogg att snacket går att Galiardi kan missa resten av säsongen på grund av sin […]

Säsongen 15/16 • Jan 25, 2016 @ 12:05 at 12:05

Lugna ner er. Än så länge är vi på kvalplats vilket är godkänt i mina ögon. Att alla värvningar skulle klaffa och vara ledande spelare i hela SHL är att kräva mirakel.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tipsa mig!

Tips tas tacksamt emot, om alla nyheter. Nyhetstips kan skickas till: johan.svensson@kvp.se eller johan@mrmadhawk.se.

Även tips till mobilen via sms, samtal och swish går bra: 0709-188326 .


Finns på sociala medier också.
twitter.com/MrMadhawk
facebook.com/MrMadhawk
instagram.com/MrMadhawk

Annons:
”NordicBet!/

”Boka

”Boka
ANNONS:

Kalender

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: