MFF-BLOGGEN

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

2 kommentarer

Telekomföretag får exklusiv yta på MFF:s nya tröja -FotbollDirekt
24 januari, 2018 at 11:50

[…] Enligt Kvällsposten finns två personer i det Oxie-baserade företaget som har MFF-koppling: Briar Karim, bror till den före detta jättetalangen Bovar Karim som lämnade MFF för Feyenoord redan som 15-åring, samt Erling Pålsson som satt i MFF:s styrelse i 17 år innan han på eget bevåg valde att hoppa av förra året. […]

Tillmobil Ny tröjsponsor för Malmö FF – tar plats på ryggen: ”Exklusiv yta” is Trending on Wednesday January 24 2018
24 januari, 2018 at 21:17

[…] Under de senaste åren har Malmö FF endast haft en tröjsponsor på framsidan, men de kommande tre åren kommer de även att ge utrymme åt en sponsor under spelarnas tröjnummer. Facebook Twitter. Malmö FF har presenterat en ny tröjsponsor. Under tre års tid Då kan man mest i en bisats nämna att den som frontar företaget tillsammans med MFF:s vd Niclas C… […]

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: