MFF-BLOGGEN

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

4 kommentarer

Gösse • 15 juli, 2017 at 18:30

Det är nu man ser varför inte herr Persson inte vunnit något med sina andra klubbar han tränat. Uruselt tränare. Jag kan inte se han vinna något med Malmö heller. Hoppas Malmö märker detta snabbt och gör något åt saken

Svara
Putte H • 15 juli, 2017 at 20:07

Hur kan man ge bort en given seger med fullständigt idiotiska byten och hur kan man ha Rakip kvar på planen efter alla tekniska misstag och oräkneliga felbeslut. En oduglig fotbollsspelare som bevisats tidigare och idag ser han till att Sirius får 1 poäng med sig hem till Uppsala. Tvivlar på att någon vill ha Rakip. Betala den klubb som är beredd att ta över honom. En egotrippad bollhållare som saboterar MFF´s signum: rörelse kombinerat med snabbt passningsspel. Grattis Vardar, ni har aldrig haft bättre chans till avancemang i CL än nu på tisdag.

Svara
Hundstjärnan • 15 juli, 2017 at 23:54

Varför låter det som att det är MFF som gör självmål, när Sirius gör 3 mål? Är Sirius då helt ofarliga? Har Sirius vunnit några matcher i slutminuterna förut?

Skulle inte Malmö ha försvarat sig så bra att det inte blivit mål? Eller är det så att om det sker ett individuellt misstag blir det automatiskt mål på kontring eller hörna för motståndarlaget? Går det att prata om Sirius effektivitet?

Ligger Sirius trea i tabellen genom ren tur?

Det är rätt få svar på de här frågorna. Men ibland kan det hjälpa att titta på andra laget för att få svar om sitt eget.

Malmö spelade för övrigt skitbra i 70 minuter. Fotboll håller som bekant på i 90 + tillägg.

Svara
Johan • 16 juli, 2017 at 01:22

Bra skrivet, man skulle kunna tro att MFF kastade in tre bollar i eget mål när man läser om matchen. Överdrivet att prata om misstag på offensiv planhalva som direkt avgörande för mål i baken. Bolltapp som leder till frispark/hörna finns det otaliga varje match men det blir knappast mål hela tiden för det. Alla Sirius tre mål var klassavslut. Nej, MFF:s undermåliga effektivitet var problemet, inte några få bolltapp.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: