MFF-BLOGGEN

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

1 kommentar

Jan Sunne • 19 maj, 2017 at 10:47

Kanske är detta riktiga straff på Safari och Brorsson men vad du glömmer att nämna är ju att Östersundsspelaren Aiesh som var upphov till det hela bara får gult kort fast han drog ner Safari i tröjan + att han tog brottargrepp! Hade domaren Magnus Lindgren dömt rätt skulle ju även han fått rött kort och minst 2 matchers avstängning! Denna Aiesh tog senare livtag på Lewicki helt utan åtgärd från denna domare! Då passar naturligtvis Östersundstränaren på att ta ut honom omgående och ersätta honom med Hopcutt så undkom Östersund än en gång straff! Kvaliten på domaren bör ifrågasättas!

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: