Larsson & Wall

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

2 kommentarer

Larsson & Wall: VM utan Sverige även 2018 | MFFkollen
21 juni, 2014 at 01:34

[…] I allt stridare ström kommer de. Rapporterna från Brasilien. I takt med att de svenska reportrarna landar ökar också flödet av betraktelser utanför de massmediala rapporterna och personligen är jag mer road av det än av skador hit, blaha-citat dit och den respektfyllda ”vi-möter-ett-bra-lag-men..”-svadan. Samtidigt innebär i gångsättandet av detta att det inte går en dag utan att jag tänker på svensk fotbollsframtid. Jag satt på Vångavallen i går kväll och såg ett reservbetonat svenskt U21-landslag slå Slovakien med 1–0. Det saknades visserligen en rad spelare – som Häckens Simon Gustafsson, Blåvitts Sam Larsson och Malmös Simon Thern och Filip Helander – men det enda …Läs vidare […]

cheap yeezy shoes
24 augusti, 2016 at 12:51

Superb website

[…]always a big fan of linking to bloggers that I love but don’t get a lot of link love from[…]…

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Kategorier

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: