Larsson & Wall

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

2 kommentarer

Gulswart • 22 mars, 2014 at 11:08

Johan Wall:

Spännande hur du tippar Allsvenskan 2014!

Dock tror jag inte riktigt att den slutar som du tror. Som du säkert att utläsa av mitt alias Gulswart så håller jag på Mjällby ”bonnaklubben”. Förra året tippade jag Mjällby 11 och hade rätt. Tror du är lite väl optimistisk när det gäller Mjällby i år. Tror de precis klarar sig från kvalplatsen och slutar på 13 plats. Då de har ett nytt spelsystem som de inte fått ut det bästa av på försäsongen och ett spel som inte varit bra (vet att man inte ska döma efter försäsongen, MEN som Strömberg säger. Det har inte sett bra ut). Sen en tränare som precis inte rosat marknaden. MEN hoppas jag har fel 🙂

Övriga lag, tror inte Malmö mäktar med att vinna i år också. Ny tränare, tapp av spelare, Champions leuague med mera… 2: à tippar jag dem. Tror AIK tyvärr tar hem det 🙂 Har varit nära nu några år. Bäst och bredast trupp.
De som ramlar ut, Falkenberg som jag tror alla tror tillsammans med Gefle som tappat Pelle Olsson, Orlovssedel, Dahlberg och Faltsetas. Kvala får BP göra. Dock Rexapi sett bra ut på försäsongen men de har för tunn trupp.

Tack för mig!

Svara
Gulsvart hjärta forever • 22 mars, 2014 at 01:38

Daniel Kristoffersson; en kollega till dig, verkar inte ha hängt med alls att döma av hans kommentar i er bilaga ang MAIF; att laget klarar sig t o m ännu (!) bättre utan sportchefen Borstam vilket alldelesl utmärkte Martinsson redan har (!) bevisat tycks ha gått honom fullständigt förbi!!! Inte så lite konfunderande……..I år trillar Norrköping ur utan kval och MAIF kommer minst nia, ja åtta rent av! Många fina nyförvärv, många ungdomar som blommade ut i fjol på slutet och nu blommer ut ännu mera under kommande säsong, ny tränare med offensiv, tysk fotboll och så inte minst att alltid i alla väder få slå ur underläge tack vare er KVP alias Zlatanposten; kan det bli bättre?!?

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Kategorier

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: