Jakobsson

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

4 kommentarer

Jonas 72 • 22 december, 2014 at 06:01

Härligt! Detta är framtiden. Att inte våra storföretag ger sig in i detta, det är här de stora pengarna kommer att finnas om några år. Låt oss lämna den smutsiga industrin för framtidens rena och spännande tekniker. Då borgar vi för välstånd i detta land för de närmaste disenierna!

Svara
Ronnie Nilsson • 22 december, 2014 at 07:21

Jovisst, men det finns ingen fantastisk innovation bakom. Stoppar du in 450 Kg batterier i vilken elbil som helst , så går den också låångt ! Det enda som är ”orginellt” är deras sätt att sätta ihop batteriet . Men det ger inte mer KW / Kg.

Svara
Jonas 72 • 23 december, 2014 at 10:03

Jag håller med dig Ronnie men vi måste börja någonstans. Vi har ju även annan teknik som bränsleceller mm. Jag tycker Volvo mfl sticker huvudet i sanden. Luktar lite Facit som på sin tid inte trodde på datorn.

Svara
Tibor Blomhäll • 23 december, 2014 at 02:49

@Ronnie faktum är att Tesla Motors har dussintals patent kring sina batteripack, och Model S HAR högst kWh/kg av alla elbilar.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Kategorier

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: