KRÖNIKÖRER
BLOGGARE
Mattias Ek

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

2 kommentarer

Henke41 • 14 februari, 2014 at 10:46

Det är otroligt att Zäta inte fått riktig behandling från början. Har man ett diskbråck så innebär det 2 saker. 1. Operation 2. En rehabehandling i minst 6 månader där man bygger upp bål-magmuskulaturen där promenader(initialt) är det enda som gäller.
Att Detroit tillåter Zäta att fortsätta spela är helt otroligt. De tänker inte det minsta på människan Zäta.
Sedan tycker jag det är konstigt att Waldebäck (svenske doktorn) inte tagit med i beräkningarna vad den 10 timmar lång flygresa innebär för en rygg som har ett diskbråck. Det sämsta för sargade diskar är att sitta still i 10 timmar! Detta vet Waldebäck. Dessutom skall man har speciella madrasser i sängen om man har ett diskbråck. Ganska övertygad om att Zäta inte hade detta.
Sammanfattningsvis är det vansinnigt att spela ishockey på högsta nivå om man har ett obehandlat diskbråck. Eller hur Waldebäck?

Laget bryts ner mer och mer. Det bästa offensiva vapnet är splittrat. Lagkaptenen är borta som skall vara en styrande kraft både offensivt och defensivt.Johan Franzen är en powerforward som inte räds någon i världen vid sargerna eller framför mål.
Det ursprungliga pusslet går inte att lägga nu då flera pusselbitar är borta.

Man får börja om från början. Bygga ett nytt pussel. Tänka om. Jag kan tänka mig att truppen kan jämföras med ett New Jersey från 1995 och framåt.
En målvakt i absoluta toppen, en stark defensiv med Scott Stevens i spetsen samt tillräckligt bra forwards för att kunna konkurrera på högsta nivån. Inte särskilt många stora stjärnor men tillsammans blev de riktigt svåra att slå.
Det är så Mårts måste tänka om det skall bli något i slutänden. Vi har fortfarande en av turneringens hetaste målvakter samt backar som skall kunna göra det svårt för motståndarna. Jag saknar dock Hedman. Otroligt att Mårts inte tog ut en av de mer talangfulla backar vi har. Vi behöver elaka backar som kan stå emot längre fram.
Jag vill ha in Edler istället för Oduya. Oduya har lite att bevisa på stor is. Jag är orolig för hans rörelsemönster på stor is när det börjar att gå undan. Jag undrar om Mårts har den kompetensen som krävs för att tänka mer defensivt. Det krävs ett kompakt försvarsspel. Det skall vara svårt att göra mål på Sverige. Det krävs hjälteinsatser av Lunkan och backarna om det skall bli en fin saga till slut.

Svara
Henrik Zetterberg's Olympics Are Over Due To Herniated Disc - Octopus Thrower
14 februari, 2014 at 13:18

[…] news site Expressen reported: It is definitely clear that Henrik Zetterberg finished playing in the Olympics and will leave the […]

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Kalender

februari 2014
M T O T F L S
« Jan   Mar »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

Twitter – Mattias Ek

ANNONS:
ANNONS:

Mest kommenterade inlägg

Inga matchande inlägg hittades

ANNONS:
ANNONS:

Länka och gilla:

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: