SPOILER ALERT

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

2 kommentarer

Matilda • 2013-07-18 at 21:35

Vilken snygg tröja! Mitt motto i livet är KBK, tänk vad roligt livet blir när man tänker så! Längtar tills avsnittet imorgon, jag lyssnar varje vecka och skrattar tillsammans med er. Nu håller jag verkligen mina tummar för att jag skall få en så snygg KBK-tisha. Om jag får en lovar jag att skriva en låt till dig och Isabel, ja en hejdundrande KBK-låt!!!

Svara
Nikita • 2013-07-19 at 16:57

Så snygg tröja. Eran podcast är bara så bra. Keep up the good work!

http://www.finest.se/Nikitam

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
NÖJE
EXTRA
Senaste nytt
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
MEST LÄST I DAG
NÖJE
TV-BLOGGEN
ANNA HEGESTRANDS BLOGG
ANNONS:
MODEBLOGGEN
TÄVLING
NÖJE
PRENUMERERA
LÅTLISTA
MEST SETT I DAG
WEBBTEST
WEBBTEST
WEBBTEST
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: