Skönhetstips och prylar

Allt om inre och yttre hälsa.

Sajten för alla vinnare

Här delas det ut superbonusar.

Thomas Mattsson – Bloggen om Expressen
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

7 kommentarer

Kommentering för det här inlägget är stängt.

Joakim Dennerstahl • 14 juni, 2011 at 08:07

Snälla, inför inte omstyrning av trafik från mobiler, utan lita istället på att smartphone användare i dagens samhälle kan ta sig till mobilsajten om de vill dit.

Jag har redan fått hjälpa flera av mina bekanta med att emulera deras smartphones som ”stationära” webläsare – detta för att de absolut inte vill bli automatiskt förpassade till mobilversionerna av t.ex. Aftonbladet eller Facebook.

Förresten, vem har egentligen behov av mobilanpassade sidor idag?
Till och med de billigaste abonnemangen innehåller idag tillräckligt med prestanda för att på rimlig tid hämta ”vanliga” websidor och min gamle far med dålig syn föredrar fortfarande att navigera de ordinarie sidorna med sin telefon framför det uppförstorade och begränsade urval(/funktionalitet) som mobilversionerna brukar erbjuda.

Tack för en intressant blogg, och ha en fortsatt bra dag!

//Joakim

Svara
Magnus • 14 juni, 2011 at 08:07

Jag använder min iphone till att surfa nyheter en hel del, och undviker konsekvent att ansluta till sajter som automatiskt skickar mig till en mobil sajt utan att jag har något att säga till om. Ibland väljer jag att gå till en mobil sajt för att nätet där jag befinner mig är långsamt, men det ska som sagt vara mitt eget val.

Svara
Mattias • 14 juni, 2011 at 10:14

Hej Thomas! Har du sett de här gamla 50-talsvykorten med reklam för Expressen? Skulle vara intressant att höra din åsikt om de allt annat än politiskt korrekta bilderna som en bloggare i Karlskrona har lyckats gräva fram. Det här är ett kapitel i Expressens marknadsföringshistoria som jag helt har missat. Mvh Mattias Nilsson. Bifogar länk:
http://www.karlskrona.nu/blogg/?p=4299

Svara
DanielBoije • 14 juni, 2011 at 10:33

Intressant och smart lösning.

Svara
Fredrik • 14 juni, 2011 at 14:31

Vilket lyft ni genomfört vad gäller den webbtekniska lösningen för era kommentarsfunktioner. Det här ser ju mycket trevligare ut. Dessutom verkar nivån på kommentarer ha höjts också – men det kanske bara är inbillning :-)

Grattis till uppgraderingen!

Svara
bank • 14 juni, 2011 at 17:19

Jag tycker att Aftonbladet kommer tappa läsare speciellt i en så bra webbläsare som Iphone har. Mobilvarianten av hemsidan är för dålig och innehåller inte så mycket. Jag gillar att kunna surfa in på den vanliga sidan med Iphone och snart tror jag att renodlande mobilsidor försvinner… Så ändra inte please..

Svara
Veckan som gick – vecka 24 « Same Same But Different
20 juni, 2011 at 11:13

[...] och Mats Lindborg har startat Bloggbyrån. Expressen har äntligen släppt sin iPhoneapp och slagit mobilrekord. Och bytt bloggverktyg, inte en dag för tidigt. NRK Beta sänder direkt från Hurtigrutten i vad [...]

 

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Senaste nytt
SPORT
Annons:
EXTRA
BLOGG
SPORT
Annons:
NÖJE
EXTRA
Annons:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
MEST SETT I DAG
DAGENS MAGASIN
Mest delat i dag
RESEGUIDE: MALLORCA
ISABEL ADRIANS BLOGG
MODEBLOGGEN
ANNA HEGESTRANDS BLOGG
TV-BLOGGEN
ALLT OM RESOR
SPORT
Annons:
TV
LEVA & BO
ALLT OM MODE
ALLT OM BILAR
Annons:
ALLT OM RESOR
HÄLSA
TV
LEVA & BO
kultur
HÄLSA
ALLT OM MODE
ALLT OM RESOR
Mitt kök
Mitt kök
NÖJE
Mitt kök
Mitt kök
Mitt kök
Mest läst i dag
Mitt kök
ALLT OM BILAR
LEVA & BO
ALLT OM RESOR
NYHETER
LEVA & BO
ALLT OM RESOR
ALLT OM BILAR
HÄLSA
Mitt kök
ALLT OM MODE
Mitt kök
Mitt kök
LEVA & BO
ALLT OM MODE
ALLT OM RESOR
Mitt kök
ALLT OM BILAR
LEVA & BO
ALLT OM MODE
ALLT OM RESOR
LEVA & BO
ALLT OM MODE
ALLT OM RESOR
ALLT OM MODE
ALLT OM RESOR
ALLT OM BILAR
LEVA & BO
ALLT OM RESOR
MÅNADENS LÄSARBILD
ALLT OM MODE
MITT KÖK
LÄSARPANELEN
LEDARKRÖNIKÖRER
Krönikor
BLOGGAR
BLOGGAR
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons: