Sven-Erik Alhem

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

1 kommentar

Erik Toforto • 19 februari, 2013 at 14:42

Staten är inte att likställa med ett företag och lyder inte under dessa åtaganden. Finns värre exempel på ”skinnande av folket”.. Minns man t ex änkepensionsförfarandet och det retroaktiva halveringen och förtida avskaffandet av räntebidraget.. Pacta sunt servanda..

Brösttoner över statliga straffavgifter i sedelformat klingar tämligen ynkligt i sammanhanget.. Men din generation tar väl med sig välfärdsmodellen i graven.. Du får blunda hårdare och glädjas åt din ATP, att ha haft möjlighet till att bygga med statligt stöd med enorm värdetillväxt – en idag säker besparing att växla in mot snabbare betalningsmedel närsom – och annars ett liv i en hyggligt progressiv och gynnsam tid.

Om du är missnöjd – vad är vi som är mitt i livet? Vi som förväntas bekosta både spillran av föregående som nuvarande sönderfallande välfärdssystem? Därtill onämnbara samhällskostnader. Vet inte vad som är värst; det offentliga rummets tillkomna regulatorer (censorer) eller oviljan att prata öppet och rättframt eller det faktiska oadresserade tillståndet i samhället.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Sven Erik Alhem på Twitter

ANNONS:
ANNONS:

Kategorier

Senaste kommentarerna

ANNONS:
ANNONS:
Senaste nytt
MRMADHAWK
ANNONS:
MEST LÄST I DAG
NÖJE
ANNONS:
SPORT
DAGENS WEBBFRÅGA

Ska arbetsgivare kunna kräva att man måste dölja sina tatueringar på jobbet?

Tack för din röst!
Du har redan svarat på frågan.
Visa resultat
Snittbetyg:
Annons:

Ska arbetsgivare kunna kräva att man måste dölja sina tatueringar på jobbet?

WEBBTEST
WEBBTEST
ANNONS:
Mest delat i dag
WEBBTEST
WEBBTEST
WEBBTEST
WEBBTEST
ALLSVENSKAN: LARSSON & WALL
HANDBOLL
KRÖNIKÖRER
KVÄLLSPOSTENS NÖJESKRÖNIKÖR
BLOGGAR
BLI UNGDOMSFÖRSÄLJARE
MEST SETT I DAG
TIPSA KVP
MEST LÄST – KVÄLLSPOSTEN SPORT
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: