Snacka med Leman

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

2 kommentarer

Kristoffer de Verdier • 13 mars, 2013 at 09:32

Till hela VFs spelartrupp, mycket snack och ingen verkstad, fy f-n vad jag är besviken.

Svara
theDunberg • 13 mars, 2013 at 10:26

Nja, underhållande första match iallafall, även om jag förstås inte är nöjd med resultatet. Jag undrar dock hur man som supporter(stödjare) av ett lag kan bua och håna en motståndare när han, skadad, försöker åka av planen, och jag tänker på situationen kring pebbens blindside borderline här. Riktigt dålig stil av hemma-fansen och jag hoppas att goa gubbar inte ”hämnd-tar-efter” detta beteende.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
SENASTE NYTT - GT SPORT
QUIZ
ANNONS:
ANNONS:
Senaste nytt – SportExpressen.se
MEST LÄST - SPORTEXPRESSEN.SE
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: