TIDNINGEN
KRÖNIKÖRER
BLOGGARE
Anders Nilsson

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

1 kommentar

Martin • 9 april, 2012 at 18:44

Min spontana reaktion av TV-matchen var först och främst att Tyresö är ett mycket bättre lag än vad trott (där får jag helt klart ta på dumstruten) samt att Veronica Bocquet är livsfarlig om hon ges det utrymme hon fick av Örebro. Jag tycker dock att Örebro visade alldeles för stor respekt för motståndet, man blev oerhört passiva i försvarsspelet och matchen fick karaktären av en ‘vänskapsmatch’. De få gånger Örbero pressade Tyresös backlinje skapade man nästan omgående (halv)chanser och därför hoppas jag att övriga lag i serien tar lärdom av Örebros misstag. ‘Handbollsförsvar’ fungerar inte mot ett så pass spelskickligt lag som Tyresö är. Vad som gäller är hårt, aggressivt försvarsspel där man ligger nära motståndarna.

Annars så är förstås 1-1 mot Kristanstad för mitt favoritlag en liten besvikelse även om det sett till hur matchen utvecklade sig får ses som en ‘bonuspoäng’. Kanske var inte Kristianstad-tränaren så kaxig när hon satte upp målet för sitt lag på upptaktsträffen. För LFC verkar den gamla ‘sjukan’ med dåliga premiärer och slarvigt passningsspel finnas kvar och man har onekligen en del att jobba på och nu är man piskade att ta minst en poäng i hemmamatchen mot Tyresö om inte glappet redan ska bli för stort.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Kalender

april 2012
m ti o to f l s
« Mar   Maj »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Twitter – Anders Nilsson

new TWTR.Widget({ version: 2, type: 'profile', rpp: 20, interval: 30000, width: 'auto', height: 300, theme: { shell: { background: '#006699', color: '#ffffff' }, tweets: { background: '#000000', color: '#ffff
ANNONS:
ANNONS:

Länka och gilla

Kommenterat

ANNONS:
ANNONS:

Nilssonsnyanser

new TWTR.Widget({ version: 2, type: 'profile', rpp: 20, interval: 30000, width: 'auto', height: 300, theme: { shell: { background: '#006699', color: '#ffffff' }, tweets: { background: '#000000', color: '#ffff
ANNONS:
Senaste nytt
ANNONS:
SILLY SEASON - SENASTE NYTT
ANNONS:
Tabelltipset
KICK AND RUSH
AGENDASÄTTARNA
MEST LÄST I DAG
ANNONS:
Blogg
KRÖNIKÖRER
MEST SETT I DAG
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: