Mats Larsson

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu. Du kan bli den första!

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Om Mats Larsson

Hej!
Valkampanjen inför presidentvalet i USA är redan i full gång och här i valbloggen kan ni följa kampen. Detta blir det fjärde presidentval jag bevakar för Expressen. Alltid lika spännande. Presidentval i USA är utrikesjournalistikens OS.
Jag är USA-korrespondent sedan augusti 2010 och detta är min tredje period i USA som korrespondent för Expressen. Jag bodde här ett halvår 1997 och sedan tre år från 1998 till 2001. Jag flyttade hem en månad innan tornen föll.
Jag har varit på Expressen sedan 1987 och världen har alltid varit mitt arbetsfält. Jag har även varit korrespondent i Kina, arbetat kortare perioder i London och Moskva. Resorna har blivit många genom åren. Upplevelserna likaså.
Och varje dag finns något nytt att lära.

ANNONS:

Senaste inläggen från läsarna

ANNONS:

Kategorier

ANNONS:
ANNONS:

Kalender

april 2012
m ti o to f l s
« Mar   Maj »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
SPORT
Senaste nytt
ANNONS:
NÖJE
BLOGG
Mest läst i dag
ANNONS:
SPORT
NÖJE
FÖR DIG MED SURFPLATTA
ANNONS:
PARADISE HOTEL-BLOGGEN
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
MEST SETT I DAG
DAGENS MAGASIN
Mest delat i dag
RESEGUIDE: PARIS
MODEBLOGGEN
ANNA HEGESTRANDS BLOGG
TV-BLOGGEN
ANNONS:
LEVA & BO
ALLT OM MODE
ALLT OM BILAR
ALLT OM MODE
Mitt kök
ALLT OM RESOR
ANNONS:
ALLT OM MODE
EXTRA
ALLT OM BILAR
LEVA & BO
ALLT OM MODE
Mitt kök
KULTUR
LEVA & BO
ALLT OM BILAR
ALLT OM RESOR
Mitt kök
Mitt kök
NYHETER
NYHETER
ALLT OM RESOR
ALLT OM BILAR
TV
NYHETER
LEVA & BO
ALLT OM MODE
LEVA & BO
ALLT OM MODE
ALLT OM BILAR
SPORT
ALLT OM MODE
EXTRA
ALLT OM RESOR
Mitt kök
ALLT OM MODE
ALLT OM MODE
LEVA & BO
HÄLSOLIV
ALLT OM RESOR
LEVA & BO
ALLT OM BILAR
HÄLSOLIV
MITT KÖK
ALLT OM RESOR
HÄLSOLIV
ALLT OM MODE
HÄLSOLIV
LEVA & BO
HÄLSOLIV
LEVA & BO
ALLT OM BILAR
ALLT OM RESOR
LEVA & BO
HÄLSOLIV
ALLT OM RESOR
HÄLSOLIV
ALLT OM BILAR
HÄLSOLIV
MÅNADENS LÄSARBILD
LÄSARPANELEN
LEDARKRÖNIKÖRER
Krönikor
BLOGGAR
BLOGGAR
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: