TIDNINGEN
KRÖNIKÖRER
BLOGGARE
Mattias Ek

Kommentera

Logga in för att kommentera.

Saknar du ett login? Registrera dig här.

2 kommentarer

Henric40 • 28 oktober, 2012 at 15:44

Elitserien mår bra, juniorerna får ansvarsfulla roller i lagen,publiken kommer till matcherna. Ingen saknar NHL-spelarna. Efter några matcher har nu Modo förlorat flera matcher i rad.. Kortsiktig effekt.

Landeskog slår sönder rutor pga frustration, Murray får matchstraff..Som alla vet är det stor skillnad på stor och liten rink. Många europeiska spelare bättre än NHL-spelare på stor rink. Vilket märks.

De stora förlorarna i slutänden kommer att heta Mattias EK och Mats Wennerholm..:-)

Svara
edsbyn • 28 oktober, 2012 at 23:38

Mattias Ek har en sorglig syn på NHL-lockouten. Vad har vi för behållning av bortskämda NHL-lirare som kommer och glassar en stund för att sedan återvända till NHL utan att behöva bry sig? Finns något som kallas för process/lagbygge som kräver hårt arbete under flera år. Frestelsen borde vara lätt att motstå men EK vill hellre stå med mössan i handen och rulla ut röda mattan. NHL-spelarna tillåts dessutom att ta stor plats i lagen utan att dem förtjänat det de minsta. Nej, finns inget positivt med Lockouten och elitserielagen agerar helt riktigt.

Svara

 

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Kalender

oktober 2012
m ti o to f l s
« Sep   Nov »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Twitter – Mattias Ek

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Länka och gilla:

ANNONS:
Senaste nytt
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MEST LÄST I DAG
MEST SETT I DAG
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: